Cand memoria nu te mai ajuta

Cand memoria nu te mai ajuta - Dr. Robert Laforce Jr.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCand memoria nu te mai ajuta
Comanda acum "Cand memoria nu te mai ajuta - Dr. Robert Laforce Jr." de pe libraria ishop la pretul de 27,08 lei
Descriere carte:
De ce mi se intampla sa uit ce am facut ieri dupa amiaza? De ce memoria cedeaza la anumite ore? Cum se face ca prietenul meu retine pagini intregi fara a studia prea mult, in timp ce eu trebuie sa recit ore intregi ca sa le invat? Care sunt cele mai frecvente tulburari de memorie? Exista medicamente, produse naturale sau tehnici pentru ameliorarea memoriei?
E clar ca mai toti ne-am ciocnit sau ne vom confrunta, mai devreme sau mai tarziu, cu ?rateuri? de memorie. Pornind de la aceasta realitate, dr. Robert Laforce propune o carte ce contine cele mai captivante cunostinte actuale in domeniul memoriei, descriind amanuntit dificultatile pe care le poate intampina oricine la un moment dat. El prezinta o analiza amanuntita a bazelor biologice si a functionarii dinamice in detaliu, abordand subiecte controversate, precum amintirile refulate sau validitatea amintirilor din copilarie. Totodata, se ocupa minutios si de principalele tulburari ale memoriei, fie ca sunt tranzitorii sau permanente. Pentru a stabili daca exista sau nu o problema de memorie, autorul propune un demers in sase etape, si ne invata cum anume fiecare dintre noi isi poate evalua memoria.
Ultima sectiune a lucrarii descrie diverse modalitati de imbunatatire a memoriei, a caror eficienta a fost testata.
Dr. Robert Laforce detine un doctorat in clinica al Universitatii Laval (Qu?bec, Canada), unde si-a perfectionat cunostintele despre memorie. Formatia lui in neuropsihologie (Spitalul Ottawa) este acreditata de Asociatia de Psihologie din Canada si Asociatia Americana de Psihologie. Profesor de neuropsihologie la Universitatea din Nouveau-Brunswick, a realizat mai multe cercetari despre memorie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cand memoria nu te mai ajuta
Cartea Cand memoria nu te mai ajuta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cand memoria nu te mai ajuta - Dr. Robert Laforce Jr." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Patologia moleculara a pielii - Alecu Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Alecu Mihail
31,07 lei
Masajul japonez - Ta Sanri Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Ta Sanri
14,53 lei
Semiologie medicala - Ion I. Bruckner Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Ion I. Bruckner
46,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana