Calendarul mayas si transformarea constiintei

Calendarul mayas si transformarea constiintei - Carl Johan Calleman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCalendarul mayas si transformarea constiintei
Comanda acum "Calendarul mayas si transformarea constiintei - Carl Johan Calleman" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Profeticul calendar mayas nu este un reper al miscarii corpurilor planetare. In schimb, el se constituie intr-un plan al evolutiei constiintei si consemneaza modul in care curge timpul spiritual, oferind o noua stiinta a timpului.

Calendarul este asociat cu noua cicluri de creatie, fiecare dintre acestea reprezentand unul dintre cele noua niveluri de constiinta ale piramidei cosmice mayase. Folosind cercetarea empirica, Carl Johan Calleman releva modul in care structura piramidala a dezvoltarii constiintei poate explica aspecte la fel de disparate cum sunt originea comuna a religiilor lumii si nemultumirea moderna privind accelerarea timpului. Cititorii vor afla ca, de fapt, timpul curge mai repede, pe masura ce trecem de la Ciclul Planetar al Creatiei care ne guverneaza astazi, la o noua frecventa, mai inalta, a constiintei - Ciclul Galactic al Creatiei - care ne pregateste pentru nivelul final, Universal, al constiintei Iluminate.

Cartea "Calendarul mayas si transformarea constiintei" releva acest instrument spiritual, care permite o intelegere mai profunda a naturii evolutiei constiente de-a lungul istoriei omenirii, oferind modalitatile concrete prin care noi insine ne putem alinia cu aceasta evolutie pe calea catre Iluminare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Calendarul mayas si transformarea constiintei
Cartea Calendarul mayas si transformarea constiintei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Calendarul mayas si transformarea constiintei - Carl Johan Calleman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea Corai - Aurora Inoan Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Aurora Inoan
19,00 lei
Zodiacul. Cartea semnelor astrale - Mihaela Dicu Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Mihaela Dicu
31,30 lei
Izvorul luminos al iubirii - Viilma Luule Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Viilma Luule
31,34 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric