Noile revelatii. Vol. 1

Noile revelatii. Vol. 1 - Jakob Lorber
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoile revelatii. Vol. 1
Comanda acum "Noile revelatii. Vol. 1 - Jakob Lorber" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Iisus a spus :

"A sosit momentul, calculat de Dumnezeu si prevazut din vesnicie, in care toate creaturile au atins o anumita maturitate a independentei ce se poate vedea cel mai bine in faptul ca oamenii aproape ca nu mai stiu nimic de Dumnezeu si sunt complet desprinsi de EL. Astfel, Eu sunt aici ca Dumnezeu, nu pentru a-i conduce pe oameni prin atotputernicia Mea, ci numai prin invatatura pe care v-o dau acum, ca si cum nu as fi cu nimic mai mult decat voi."

"Am venit in aceasta lume pentru a va da voua, oamenilor, o regula de viata mai buna, prin care fiecare poate atinge suprema intelepciune a vietii. Iar aceasta este: Iubeste-L pe Dumnezeu mai presus de orice si pe aproapele tau ca pe tine insuti! Cel care va urma aceasta regula si o va pune in fapta, acela va fi asemenea Mie si va ajunge la toata intelepciunea, puterea si maretia."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noile revelatii. Vol. 1
Cartea Noile revelatii. Vol. 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noile revelatii. Vol. 1 - Jakob Lorber" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric