Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara

Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara - Constantin Madalina , Tabaras Manuela
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara
Comanda acum "Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara - Constantin Madalina , Tabaras Manuela" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Lucrarea Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara  incearca sa raspunda unor intrebari fundamentale cu privire la publicitatea imobiliara, analizand intr-o maniera concreta principalele elemente ce alcatuiesc esenta acestei proceduri.Astfel, cartea debuteaza cu o scurta expunere teoretica a notiunilor generale, sistematizata sub forma unor raspunsuri venite in intampinarea celor mai des intalnite intrebari din domeniu. Atat cititorii avizati, cat si cei neinitiati in domeniul juridic, vor regasi elemente comune ale publicitatii imobiliare si vor avea schema exacta a pasilor necesari in vederea indeplinirii ei.
Cea mai mare parte a lucrarii este constituita sub forma unei culegeri de practica judiciara, sintetizata, adnotata si comentata, reunind cele mai importante decizii, opere ale instantelor nationale, pronuntate din 1990 si pana in prezent, in care o pondere de aproximativ 50% revine hotararilor judecatoresti din ultimii 2-3 ani.
La finalul lucrarii sunt prezentate modele de cereri si actiuni, acestea incadrandu-se, prin aspectul lor dinamic, in sfera larga a documentelor ce pot fi utilizate in materia publicitatii imobiliare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara
Cartea Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara - Constantin Madalina , Tabaras Manuela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept civil Partea generala editia a III a - Aspazia Cojocaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Aspazia Cojocaru
32,00 lei
Tratat de prescriptie extinctiva - Marian Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Marian Nicolae
120,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil