Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008)

Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008) - Mariana Stancu-Tipisca
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFurnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008)
Comanda acum "Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008) - Mariana Stancu-Tipisca" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata trateaza din perspectiva juridica sfera furnizorilor de servicii medicale astfel cum sunt perceputi in cadrul reformei legislative din domeniul sanatatii.

Aceasta este un instrument de lucru unic din punct de vedere editorial si deosebit de util deopotriva pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic, medical-sanitar, dar si in domeniul administratiei publice.

Astfel, lucrarea analizeaza, printre altele, bazele constitutionale si legale ale serviciului public de sanatate in Romania, subiectele de drept implicate in prestarea serviciilor medicale, principiul accesului liber pe piata serviciilor medicale, libera concurenta si transparenta in furnizarea acestor servicii, pozitia dominanta a spitalelor publice.

De asemenea, volumul de fata reprezinta totodata o reflectie in ceea ce priveste criza majora pe care o traverseaza sistemul sanitar romanesc, fiind prezentate prioritatile si solutiile de rezolvare a inconvenientelor intampinate de subiectele acestui sistem.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008)
Cartea Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc (2008) - Mariana Stancu-Tipisca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Asiguratorul - garant al platii - Draghici Marius Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Draghici Marius
33,16 lei
Parlamentul European - Nicolae Mihu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Nicolae Mihu
64,60 lei
Codul civil - Republicat iulie 2011 - Culegere de acte normative Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Culegere de acte normative
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil