Bye Bye, Mogadiscio

Bye Bye, Mogadiscio - GUGONEA Sorin, PREDA Eugen
Pret: 8,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBye Bye, Mogadiscio
Comanda acum "Bye Bye, Mogadiscio - GUGONEA Sorin, PREDA Eugen" de pe libraria ishop la pretul de 8,91 lei
Descriere carte:
Bucurandu-se la vremea declansarii ei (decembrie 1992) de o publicitate aproape festivista, operatiunea Redarea sperantei, desfasurata in Somalia, s-a incheiat in anul 1993, cand forta armata multinationala dislocata in regiune a fost inlocuita de castile albastre, in cadrul misiunii ONUSOM-2. Lucrarea, combinand observatiile personale ale corespondentilor romani de presa in zona, in perioada ianuarie-iulie 1994, cu alte materiale existente (in primul rand cu cele provenite din surse americane), incearca sa inchege tabloul esecului intregii operatiuni de mentinere a pacii in Somalia si, pe fundalul istoriei celor sapte luni de eforturi depuse de ONU in aceasta tara, sa relateze despre contributia adusa de personalul medical al spitalului romanesc de campanie angajat in operatiune in perioada iulie 1993-septembrie 1994.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bye Bye, Mogadiscio
Cartea Bye Bye, Mogadiscio in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bye Bye, Mogadiscio - GUGONEA Sorin, PREDA Eugen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O istorie a Europei de Apus in Evul Mediu. De la Imperiul Roman tirziu la marile descoperiri geografice (secolele V-XVI) - Alexandru-Florin Platon, Laurentiu Radvan, Bogdan-Petru Maleon Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Alexandru-Florin Platon, Laurentiu Ra...
47,45 lei
VOIEVOZI, PRINCIPI SI REGI AI ROMANIEI - Maria Razba, Radu Rosian Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Maria Razba, Radu Rosian
34,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie