Branduri senzoriale

Branduri senzoriale - Martin Lindstrom
Pret: 47,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBranduri senzoriale
Comanda acum "Branduri senzoriale - Martin Lindstrom" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Construiti branduri puternice folosind toate cele 5 simturi

Avand la baza cel mai amplu studiu efectuat vreodata in ceea ce priveste felul in care cele cinci simturi afecteaza crearea brandurilor, Branduri senzoriale expune programul inovator al lui Martin Lindstrom, constand in sase pasi, al carui scop il reprezinta adecvarea procesului de construire a brandurilor la exigentele secolului XXI.

Studiul, centrat pe mai mult de douasprezece tari din intreaga lume, a fost realizat, in exclusivitate pentru aceasta carte, de catre Millward Brown, unul dintre cele mai mari institute de cercetare din domeniul afacerilor la nivel mondial.

Pe baza a nenumarate exemple, avand ca obiect atat crearea unui produs, cat si experienta de vanzare, Lindstrom ne arata cum se poate fonda o abordare de marketing capabila sa stimuleze toate simturile, depasind paradigma conventionala stabilita de vaz si auz.

Cercetarile demonstreaza ca nu mai putin de 75 % din emotiile noastre sunt de fapt generate de ceea ce mirosim, iar autorul ne explica modul in care putem exploata aceste rezultate.

Branduri senzoriale este o opera capitala care ne explica in ce constau distinctiile intre cele mai renumite companii din lume atunci cand vine vorba despre integrarea celor cinci simturi - simt tactil, gust, miros, vaz si auz. Cartea va transforma modul in care comerciantii abordeaza conceptul de branding in totalitatea sa.
Charlie Bell, Director General si Presedinte, McDonald`s

Branduri senzoriale inoveaza prin viziunea patrunzatoare privind modul in care impactul celor cinci simturi asupra marketingului poate transforma felul in care va construiti brandurile.
Andre Lacroix, Director General, EuroDisney

Cartea contine idei nepretuite pentru a reinprospata viata propriilor dumneavoastra branduri.
Philip Kotler, extras din Prefata

Martin Lindstrom are vocatia marilor idei. in Branduri senzoriale el creeaza concepte noi, luand ca exemple concrete companii renumite din intreaga lume. Cartea ne aduce la cunostinta existenta unor noi dimensiuni ale artei si stiintei administrarii brandului.
Alex Hungate, Director de Vanzari, Reuters GroupVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Branduri senzoriale
Cartea Branduri senzoriale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Branduri senzoriale - Martin Lindstrom" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marketingul ca razboi - Al Ries, Jack Trouy Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Al Ries, Jack Trouy
10,07 lei
Hei, Whipple, incearca asta! - Luke Sullivan Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Luke Sullivan
65,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate