Borges si urangutanii eterni

Borges si urangutanii eterni - Luis Fernando Verissimo
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBorges si urangutanii eterni
Comanda acum "Borges si urangutanii eterni - Luis Fernando Verissimo" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
BORGES SI URANGUTANII ETERNI confirma talentul incontestabil si pasiunea scriitorului pentru romane politiste. Vogelstein, naratorul, calatoreste la Buenos Aires pentru a participa la conferinta Societatii Israfel, organizatie ce reuneste specialistii in opera lui Edgar Allan Poe (parintele incontestabil al povestirii politiste). Aici il intalneste pe nimeni altul decat pe Borges, idolul sau de o viata, si se trezeste in valtoarea itelor complicate ale unei crime misterioase. Incearca sa descopere criminalul cu ajutorul marelui scriitor argentinian, care se lanseaza in teorii sclipitoare despre posibile scenarii explicative ? Un incitant roman politist postmodern - evident despre o crima, dar si despre cum se scrie si se ?gandeste? litreratura politista.

?Intotdeauna scriem ca sa ne amintim adevarul, iar cand inventam, o facem ca sa ne amintim si mai precis.?
Luis Fernando Verissimo

?Stralucit exercitiu de stil al brazilianului Luis Fernando Verissimo, sau cum sa aliezi consideratiile erudite asupra literaturii cu elucidarea unei crime misterioase? Ultimul cuvant, atribuit chiar lui Borges la cateva luni inainte de moarte, furnizeaza cheia acestei minunate capcane naratologice, imprumutand un concept celebru al criticii literare anglo-saxone.?
Boris Senff, Lire

?Pe drept cuvant, un autentic mister literar, precum si un omagiu adus lui Borges, ca si o carte care ne asigura ca vom avea neplaceri daca vom mai lua vreodata in serios congresele academice??
Financial Times

?Totul sugereaza ca este vorba nu atat de o povestire poli?ista convingatoare, cat de un usor tensionat joc al spiritului? pe seama cunoasterii, de catre cititori, a operelor lui Borges si Poe.?
Brian Dillon, The Times Literary Supplement

?Fic?iunea poli?ista excita imagina?ia lui Borges. Intr-o lume moderna haotica, spune scriitorul, povestirea politista este cea care ?a mentinut virtutile clasice? deoarece o povestire politista nu poate fi inteleasa fara un inceput, un mijloc si un sfarsit?. Romanul elegant construit de Verissimo merge pe linia entuziasmului lui Borges si intensifica tensiunea inainte de deznodamantul fatal.?
James Francken, The Daily Telegraph


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Borges si urangutanii eterni
Cartea Borges si urangutanii eterni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Borges si urangutanii eterni - Luis Fernando Verissimo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cortina - Ultimul caz al lui Poirot - Agatha Christie Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Agatha Christie
5,18 lei
Asa ceva nu se intampla niciodata - Anne Holt Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Anne Holt
42,75 lei
OBSESIE - KELLERMAN, Jonathan Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
KELLERMAN, Jonathan
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste