Bora Bora

Bora Bora - Alberto Vazquez-Figueroa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBora Bora
Comanda acum "Bora Bora - Alberto Vazquez-Figueroa" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Alberto Vazquez-Figueroa este unul dintre cei mai cititi autori de limba spaniola din lume. Bora Bora este o incursiune spectaculoasa si antrenanta in lumea tribala si exotica a vechilor locuitori din zona Pacificului de Sud. Romanul zugraveste istoria unui popor si, in acelasi timp, ne prezinta povestea personala a unui adolescent care se transforma in barbat, sub obladuirea mentorului sau. Un atac singeros asupra unei insule pasnice da nastere unei adevarate epopei: pentru a-i pedepsi pe raufacatori, protagonistii pornesc intr-o expeditie pe mari necunoscute si periculoase. Cu acest prilej, cititorii vor descoperi o viziune foarte interesanta asupra lumii, tehnici de navigatie fascinante si absolut necunoscute in "Lumea Veche" si obiceiurile inedite, insa autentice, ale Polineziei de Sud. Dragostea si dorinta sexuala, cutezanta si teama, violenta si dorinta de dreptate, linistea oceanului si pericolele care pindesc in orice clipa se impletesc perfect in aceasta lume atemporala. La finalul cartii, veti avea cu siguranta nevoie de citeva momente pentru a va reconecta la secolul XXI.

"Cartile lui Alberto Vazquez-Figueroa ascund intotdeauna, in miezul lor, o fascinanta poveste de aventuri, o evadare in tinuturi indepartate si exotice. Acesta este secretul succesului sau formidabil si motivul pentru care toata presa latino-americana il descrie ca pe un creator de bestselleruri." (Maria Jose Fraile)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bora Bora
Cartea Bora Bora in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bora Bora - Alberto Vazquez-Figueroa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Laleaua neagra - Alexandre Dumas Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alexandre Dumas
6,21 lei
Vrajitorul - Tim O'Brien Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Tim O'Brien
23,70 lei
Manejul spaniol - Michel del Castillo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michel del Castillo
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala