Oameni din Dublin

Oameni din Dublin - James Joyce
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOameni din Dublin
Comanda acum "Oameni din Dublin - James Joyce" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:
Seria de autor pe care Editura Humanitas Fiction o dedica scriitorului irlandez James Joyce (1882-1941) se deschide cu celebrul volum de povestiri din 1914 Oameni din Dublin.

Din Drumcondra la Canal Bridge si de pe Henry Street in Temple Bar, ploaia si soarele spala obrajii ridati ai Dublinului. Oamenii de aici traiesc in ritmul propriilor obsesii, spaime si nazuinte. Unul vrea sa-si regaseasca iubirea exilata intr-un pliu al memoriei, altul se viseaza pilot de raliu. Unul simte iminenta sfarsitului, altul cere urmatorul pahar. Sunt oameni obisnuiti, prinsi dezordonat in insectarul vietii. Portretul Dublinului se compune din bucuriile, deznadejdile, renuntarile si elanurile celor care-l populeaza: reverendul Flynn ramas amintire in mintea unui copil, necunoscutul care vorbeste ciudat, fata care nu stie sa scape de acasa, tinerii burlaci Corley si Lenehan, locatarii din Pensiunea Mooney, ratatul Farrington, Gabriel Conroy si, in final, ninsoarea "peste toti cei vii si cei morti".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Oameni din Dublin
Cartea Oameni din Dublin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Oameni din Dublin - James Joyce" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un diamant cit Hotelul Ritz si alte povestiri - Francis Scott Fitzgerald Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francis Scott Fitzgerald
27,07 lei
Legaturile primejdioase - Choderlos De Laclos Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Choderlos De Laclos
19,00 lei
Adevarata viata a lui Sebastian Knight - Vladimir Nabokov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vladimir Nabokov
27,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala