Bioterorismul si Armele Biologice

Bioterorismul si Armele Biologice - Ludovic Paun
Pret: 15,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBioterorismul si Armele Biologice
Comanda acum "Bioterorismul si Armele Biologice - Ludovic Paun" de pe libraria ishop la pretul de 15,00 lei
Descriere carte:
Mileniul III incepe fulminant. Simbolurile puterii (Pentagonul) si tehnologiei (Gemenii) americane cad. Fortele raului se dematerializeaza si plutesc ca o amenintare continua si apasatoare, razboiul clasic, cu tabere si adversari cunoscuti, evoluand la stadiul de TERORISM. Spectrul negru al pandemiei cu Anthrax genereaza o psihoza fara precedent in cea mai sigura (?) tara a planetei! BIOTERORISM!

Realitatea, stiinta, cunoasterea in general par a umili pana si cele mai fantastice scenarii hollywoodiene. Daca la sfarsitul mileniului trecut se facea un clasament al celor mai importante 10 (zece, nu mai multe) eveni-mente petrecute in ultima mie de ani, am fi gasit, evident, abolirea teoriei geo- si helio-centrice, descoperirea Lumii Noi, dar si aparitia internetului sau inceputurile clonarii! (Acestea sunt rezultatele reale ale unui sondaj CNN in anul 1999.) Ei bine, in 2999, cand vom repeta clasamentul, intre cele mai importante, prin implicatiile ulterioare, vom gasi, cu siguranta, un eveniment stiintific cu totul si cu totul exceptional: decodarea integrala a ADN-ului uman, proiect finalizat in 2001, chiar la inceputul mileniului!

Clonare, ADN, arme biologice. Exista vreo legatura? Se pot oare crea pe cale genetica agenti infectiosi noi, atat de specifici, incat sa ucida la comanda doar populatiile cu anumite atribute anatomice sau fiziologice? Sau, poate, au fost creati deja. Este agentul etiologic al SRSA (pneumonia atipica) un virus aparut spontan? Sau a scapat din te-miri-ce laborator de cercetari?

Este omenirea lipsita de aparare in fata noilor amenintari? Va gasi oare drumul spre supravietuire?

Noi credem ca da.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bioterorismul si Armele Biologice
Cartea Bioterorismul si Armele Biologice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bioterorismul si Armele Biologice - Ludovic Paun" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Creatie sau evolutie. Trebuie sa alegem? - Denis R. Alexander Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Denis R. Alexander
30,40 lei
Universul intr-o coaja de nuca - Stephen Hawking Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Stephen Hawking
89,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica