Bazar bizar

Bazar bizar - Radu Paraschivescu
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBazar bizar
Comanda acum "Bazar bizar - Radu Paraschivescu" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
Pierde patru ore pe zi in fata televizorului, ca un zevzec. Abstinent, dar cafegiu. Ironic, dar sentimental. Supraponderal, dar aprig mergator pe jos. Se teme de avioane chiar si cind ii fac daruri. Prezideaza peste trei motani ... mizantropi si-i intelege din ce in ce mai bine. "S-a nascut romgleza si a inviat Ceausescu. Ups si aoleu! O limba trendy si o aparitie misterioasa. De o parte reiterarea commitment-ului pentru challenge-uri, de cealalta Ioropa si condatunili care ezigsta. Doua proze in oglinda, despre metehne vechi si noi." ( Radu Paraschivescu )

Radu Paraschivescu (n. 1960, Bucuresti) a copilarit la Lugoj, unde a fost victima unui regim sever, pe baza de ciocolata de casa, pestisori de zahar candel si tort dobos. El a desprins astfel ideea ca viata e dulce si trebuie rontaita lacom. La curent cu literatura, sportul, nastrusniciile televizuale si obiceiurile pisicilor, are obiceiul de-a se indragosti de echipe (Real Madrid, Lazio, Poli Timisoara), orase (Praga, Bruges, Roma) sau imnuri (Het Wilhelmus, Flower of Scotland, You Will Never Walk Alone). Se pierde in reverii cand asculta David Gilmour, tresare cand aude "Monica Bellucci" si l-a vazut, student fiind, pe Richard Dreyfuss de douasprezece ori in Adio, dar raman cu tine .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bazar bizar
Cartea Bazar bizar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bazar bizar - Radu Paraschivescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dieta filozofului - Richard Watson Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Richard Watson
27,00 lei
Dama de pica - Aleksandr Puskin Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Aleksandr Puskin
27,00 lei
Apel catre lichele (audiobook) - Liiceanu Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Liiceanu Gabriel
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks