Time management

Time management - Octavian Pantis
Pret: 26,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTime management
Comanda acum "Time management - Octavian Pantis" de pe libraria ishop la pretul de 26,99 lei
Descriere carte:
TMI Romania a fost desemnata Compania de Training a Anului , iar Octavian Pantis Cel Mai Bun Speaker , la gala "Business-Edu Awards" care a avut loc in februarie 2008, pe baza unui studiu realizat in randul a 400 de ... specialisti in resurse umane din Romania. "De mii de ani oamenii se intreaba daca exista viata dupa moarte. Intrebarea lumii moderne pare sa fie daca exista viata inainte de moarte. In lumea de azi, a vitezei, a informatiei si a tehnologiei, daca nu suntem atenti, putem deveni fara sa ne dam seama victime ale obiectivelor altora sau ale nimanui si urmaritori ai succeselor altora, pierzand din vedere lucrurile importante pentru noi.

Cursul de Time Management pe care il asculti se bazeaza pe experienta de peste treizeci de ani in lumea intreaga a companiei de training si consultanta TMI, si isi propune sa iti ofere idei si tehnici prin care sa-ti poti atinge obiectivele profesionale cu o mai buna productivitate si sa gasesti timpul necesar si pentru alte preocupari importante din viata ta.''
( Octavian Pantis , TMI Romania)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Time management
Cartea Time management in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Time management - Octavian Pantis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gastronomice, vol. 2 - Teodoreanu Pastorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Teodoreanu Pastorel
21,15 lei
Accidentul (audiobook) - Sebastian Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Sebastian Mihail
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks