Barbati holbandu-se la capre

Barbati holbandu-se la capre - Jon Ronson
Pret: 31,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBarbati holbandu-se la capre
Comanda acum "Barbati holbandu-se la capre - Jon Ronson" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
Barbati holbandu-se la capre a stat la baza unui film de mare succes, cu un afis pe care, alaturi de o vedeta caprina, au stralucit George Clooney, Jeff Bridges, Ewan McGregor si Kevin Spacey.

In plin Razboi Rece, armata SUA infiinteaza o unitate ultrasecreta: Batalionul Unu Terra. Instruiti cu asiduitate, componentii ei sfideaza practica militara si legile fizicii, propunand un nou tip de agent: o creatura in stare sa devina invizibila, sa treaca prin ziduri si sa omoare capre din priviri. Esecul e delirant si previzibil.

Totusi, cateva decenii mai tarziu, Razboiul impotriva Terorii consemneaza readucerea la viata a acestui batalion care, intre timp, si-a rafinat metodele. Capruciderea mult visata si niciodata indeplinita e dublata de noi forme de torturare a prizonierilor. La loc de cinste nu se mai afla socurile electrice, drogarea sau bataile, ci auditiile prelungite din Metallica, Matchbox Twenty, Kris Kristofferson, coloana sonora din Sesame Street si Celine Dion (indeosebi My Heart Will Go On, care acompaniaza scufundarea Titanicului. Efortul de razboi al administratiei Bush junior cade in registru patologic. Cartea lui Jon Ronson e o relatare acida a unor ani dominati nu doar de prostia terorii, ci si de teroarea prostiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Barbati holbandu-se la capre
Cartea Barbati holbandu-se la capre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Barbati holbandu-se la capre - Jon Ronson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Incepem coborarea - James Meek Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
James Meek
28,80 lei
Gradinile luminii - Amin Maalouf Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amin Maalouf
20,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala