Bacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari

Bacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari - Liviu Petre
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari
  • Autor: Liviu Petre
  • Editura: Gimnasium
  • Colectia: Bacalaureat 2012
  • Categoria: Bacalaureat
  • ISBN: 978-973-7992-53-6
  • An aparitie: 2012
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Bacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari - Liviu Petre" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:

Aceasta lucrare se adreseaza tuturor elevilor de liceu, cu deosebire celor din clasa a XII-a care vor sa abordeze cu succes examenul de bacalaureat.

Propunem, dupa modelul publicat de Minister, 100 de variante de subiecte rezolvate (I, II si III), care cuprind practic aplicatii din intreaga programa de bacalaureat. Solutiile problemelor sunt complete si amanuntite, astfel incat sa poata fi parcurse cu usurinta.

Am prezentat uneori mai multe solutii pentru a da elevilor posibilitatea de a o alege pe cea pe care o considera mai potrivita.

Ii sfatuim pe levi sa abordeze mai intai problemele de la Subiectul I, care pot fi accesibile tuturor si apoi subiectele II si III, Recomandam ca inainte de rezolvarea testelor sa fie invatate unele propozitii, formule, reguli, proprietati si, eventual, sa fie notate si memorate.

In lucrare sunt multe probleme de trigonometrie care-l obliga pe elev sa cunoasca bine cercul trigonometric, definitiile functiilor trigonometrice directe si inverse, graficele acestora, linia tangentei si cotangentei, reducerea la primul cadran. Pentru abordarea unor ecuatii sau identitati trigonometrice am folosit frecvent cercul trigonometric.

Cu speranta ca lucrarea va va fi de un mare folos, va uram mult succes.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari
Cartea Bacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bacalaureat 2012. Matematica M1. 100 de teste, enunturi si rezolvari - Liviu Petre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2011 Matematica M1 filiera teoretica - Carmen Angelescu , Nicolae Baciu , Ovidiu Badescu , Daniela Balanescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bacalaureat
Carmen Angelescu , Nicolae Baciu , Ov...
21,85 lei
Teste de geografie pentru bacalaureat - Dorin Fiscutean, Mihaela Fiscutean, Doina Petrean Urmatoarea carte recomandata din categoria Bacalaureat
Dorin Fiscutean, Mihaela Fiscutean, D...
10,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BacalaureatCarti recomandate din categoria Bacalaureat