Ghid pentru bacalaureatul bilingv francofon

Ghid pentru bacalaureatul bilingv francofon - Sorina Danaila (coord. )
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid pentru bacalaureatul bilingv francofon
Comanda acum "Ghid pentru bacalaureatul bilingv francofon - Sorina Danaila (coord. )" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Lucrarea vine in sprijinul elevilor care doresc sa sustina bacalaureatul bilingv, dar si al profesorilor care ii pregatesc. Fiecare dintre cele sapte parti corespunzatoare materiilor de bacalaureat ? istorie, geografie, economie, matematica, fizica, chimie, biologie ? contine o sectiune introductiva in care se descriu aspectele ce trebuie avute in vedere la sustinerea probei respective, precum si tipuri de subiecte asemanatoare celor din lista nationala. Pentru toate subiectele se ofera modele de tratare, care ii vor ajuta pe cei interesati sa obtina un punctaj cit mai bun la examenele oficiale.

La realizarea volumului au participat: Sorina Danaila (coordonator), Cristian Belei, Corina Gheorghita, Gabriela Sandulescu, Lidia Stochitoiu, Gabriela Siclovan, Mihaela Tudose. Volum recomandat de Ambasada Frantei la Bucuresti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid pentru bacalaureatul bilingv francofon
Cartea Ghid pentru bacalaureatul bilingv francofon in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid pentru bacalaureatul bilingv francofon - Sorina Danaila (coord. )" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2010 si Admitere in Invatamantul Superior - Miorita Baciu-Got, Rodica Lungu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bacalaureat
Miorita Baciu-Got, Rodica Lungu
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BacalaureatCarti recomandate din categoria Bacalaureat