Autoevaluare rapida. Limba engleza

Autoevaluare rapida. Limba engleza - Jean-Pierre Berman, Michel Marcheteau, Michel Savio
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAutoevaluare rapida. Limba engleza
Comanda acum "Autoevaluare rapida. Limba engleza - Jean-Pierre Berman, Michel Marcheteau, Michel Savio" de pe libraria ishop la pretul de 18,13 lei
Descriere carte:
"Si zici ca stii limba engleza? Si ca nici engleza americana nu te-ar pune in incurcatura? Nu zic, asa o fi, dar ia incearca-ti puterile cu testele din cartea noastra. La urma urmelor, nu-s decat "vreo" 200, cate sa te lamureasca definitiv cam "cum stai" cu adevarat cu cunoasterea limbii asteia."

Organizat in trei sectiuni - 100 DE TESTE DE DIAGNOSTICARE, cu rezolvari si comentarii, 100 DE FISE GRAMATICALE, de explicatii insotite de exercitii, corespunzatoare primelor 100 de teste, si 100 DE NOI TESTE, DE CONTROL - si axat pe structurile de baza ale limbii engleze, scrise si vorbite, volumul (asa-numita metoda SCORE) te va ajuta sa-ti cunosti propriul nivel al cunostintelor, sa-ti identifici lipsurile, sa ti le pui la punct, dar si sa-ti masori progresele inregistrate. Nu dispera, chiar daca "verdictele" testelor, baremele, n-or sa te menajeze, scopul scuza mijloacele, iar cartea noastra "nu-ti vrea decat binele", cel putin in privinta stapanirii limbii engleze.

Prezentarea lucrarii ... 6

 Testul A ... 7

 Punctaj test A ... 50

 Grila de nivel ... 50

 Traterea problemelor (B.1 - B.100) ... 51

 Test de control C ... 181

 Rezolvarea testului C ... 182

 Index alfabetic ... 212

 Lista problemelor tratate in partea B ... 218


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Autoevaluare rapida. Limba engleza
Cartea Autoevaluare rapida. Limba engleza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Autoevaluare rapida. Limba engleza - Jean-Pierre Berman, Michel Marcheteau, Michel Savio" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limba engleza. Cum sa studiem un text  - Ileana Pirvu, Olesia Sava Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Ileana Pirvu, Olesia Sava
35,62 lei
Surfer! Level 1 Beginner - Paul Harvey Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Paul Harvey
14,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza