Astrologia Karmica

Astrologia Karmica - Crimaldi Paolo
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAstrologia Karmica
Comanda acum "Astrologia Karmica - Crimaldi Paolo" de pe libraria ishop la pretul de 12,00 lei
Descriere carte:
Cartea de fata este o calatorie in psihicul nostru, dincolo de barierele timpului si spatiului. Ideea e ca tema natala ar fi pe de o parte legata de trecut si de cealalta parte legata de viitor este o perspectiva fascinanta care ne ajuta in a nu aborda pasiv viata. Autorul ne ofera o adevarata initiere in interpretarea karmica aprofundata a hartii natale, lipsita de prejudecati sau dogmatisme limitante, necesara pentru intelegerea ideii de ,,cine am fost si cine voi fi . Astfel, citind Astrologia karmica, veti putea afla care sunt modelele karmice din tema natala, trecand prin aspectele planetare in astrologia reincarnarii, analizand rolul semnelor interceptate si al nodurilor lunare, precum si al planetelor retrograde, pentru a ajunge la interpretarea karmica a temei natale, pornind de la analizarea temelor natale ale unor personalitati precum Edgar Cayce, Alexandra David-Neel, H.P. Blavatsky, Diane Spencer, Oscar Wilde si Dalai Lama.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Astrologia Karmica
Cartea Astrologia Karmica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Astrologia Karmica - Crimaldi Paolo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Analiza Economico Financiara - Bircea Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Bircea Ioan
25,00 lei
Fairyland, Clasele Ii-iv  - Alice Loretta Mastacan Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Alice Loretta Mastacan
15,00 lei
English Exercises - Future Tense - Tisaianu Iulia, Andrei Andreea, si Altii Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Tisaianu Iulia, Andrei Andreea, si Altii
2,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate