Asigurari. Culegere de practica judiciara

Asigurari. Culegere de practica judiciara - Tabaras Manuela , Constantin Madalina
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAsigurari. Culegere de practica judiciara
Comanda acum "Asigurari. Culegere de practica judiciara - Tabaras Manuela , Constantin Madalina" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Lucrarea isi propune abordarea unor teme ce se regasesc in Legea nr. 136/1995 privind asigurarile si reasigurarile in Romania, precum si in celelalte acte normative din domeniul asigurarilor generale. Avand drept preambul scurta prezentare doctrinara a materiei asigurarilor si continuand cu solutiile pronuntate de catre instante pe aceasta tema, lucrarea se caracterizeaza prin nuantarea anumitor subiecte de interes general si aprofundarea unor opinii de reala importanta pentru actualitatea legislativa si practica juridica a domeniului. Incadrate intr-un context general si tratate in functie de specificul fiecaruia, subiecte precum conditiile, modalitatile, limitele raspunderii asiguratorului sau, dupa caz, ale asiguratului prezinta importanta atat sub aspect juridic, cat si din prisma conturarii unei stabilitati sociale concrete.
In fine, lucrarea nu este straina de prevederile europene in materia asigurarilor, sustinand importanta raportarii permanente la acquis-ul comunitar si la normele ce determina o veritabila ?unitate in diversitate legislativa".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Asigurari. Culegere de practica judiciara
Cartea Asigurari. Culegere de practica judiciara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Asigurari. Culegere de practica judiciara - Tabaras Manuela , Constantin Madalina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reprezentarea si Mandatul In Dreptul Privat - Nistorescu Popa Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Nistorescu Popa Cristina
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta