Arta de a fi femeie

Arta de a fi femeie - Svetlana Sauciuc
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta de a fi femeie
Comanda acum "Arta de a fi femeie - Svetlana Sauciuc" de pe libraria ishop la pretul de 31,07 lei
Descriere carte:
Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat razboaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au tinut serbari. .. O lume fara femeie? Nu ar putea sa existe .

Astazi, mai frumoasa ca oricand, dar mai inconstienta ca oricand de adevarata sa natura, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinatie .

Spun mai frumoasa ca oricand deoarece daca ne vom uita in albumele cu fotografii cu femei, la tablourile facute de-a lungul secolelor - vom constata ca femeia zilelor noastre este mai frumoasa fizic si mai elevata psihic decat femeile din secolele trecute .

De ce? Pentru ca este cu mult mai patrunsa de spirit, insa cu mult mai departe de adevarata spiritualitate si inconstienta de adevarata sa natura. Cu cat materia este mai spiritualizata, cu atat reflecta mai bine frumusetea divina - de aceea femeia contemporana a atins aceste niveluri ale frumusetii. Cu toate acestea, Femeia moderna a uitat sa mai fie cu adevarat Femeie - adica ceea ce se intelege in mod traditional prin acest cuvant. Chiar daca critica urmatoare vi se va parea putin prea aspra, este real faptul ca femeia contemporana trebuie sa redevina Femeie si chiar mai mult decat atat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta de a fi femeie
Cartea Arta de a fi femeie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta de a fi femeie - Svetlana Sauciuc" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scrisori catre mine insami  - Irina Dall Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Irina Dall
19,90 lei
Sufletul samuraiului - Takuan Soho & Yagyu Munenori Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Takuan Soho & Yagyu Munenori
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica