Aromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale

Aromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale - Denise Whichello Brown
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale
Comanda acum "Aromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale - Denise Whichello Brown" de pe libraria ishop la pretul de 23,71 lei
Descriere carte:
AROMATERAPIA este un ghid complet pentru studierea unei tehnici antice, populare, utilizata pentru tratarea unei game largi de afectiuni.
Aceasta lucrare ofera informatii detaliate despre o mare varietate de uleiuri, descriind efectele fizice, emotionale si spirituale a mai mult de 50 de uleiuri esentiale. Se ofera, de asemenea, explicatii pentru folosirea uleiurilor in deplina siguranta, pentru obtinerea unor rezultate eficiente in toate aspectele vietii, inclusiv in cazul sarcinii si al nasterii.

Denise Whichello Brown este un practician foarte apreciat, lector si autor de reputatie internationala, cu mai mult de 20 de ani de experienta in medicina complementara.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Aromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale
Cartea Aromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Aromaterapia - terapie prin uleiuri esentiale - Denise Whichello Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Adio tigari - Emil Radulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Emil Radulescu
4,75 lei
Cancerul si tratamente naturiste - Viorel Olivian Pascanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Viorel Olivian Pascanu
13,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative