Arborele de fum

Arborele de fum - Denis Johnson
Pret: 42,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArborele de fum
Comanda acum "Arborele de fum - Denis Johnson" de pe libraria ishop la pretul de 42,70 lei
Descriere carte:
?Un roman de o forta si o eleganta uimitoare!? (Philip Roth)  

William ?Skip? Sands, un spion incepator, unchiul sau, un agent CIA veteran cunoscut drept ?Colonelul?, imprevizibilul Trung Than, ?Calugarul?, un dublu agent vietnamez, alaturi de numerosii tineri care ajung din desertul Arizonei in mijlocul unui razboi in care granita dintre dezinformare si amagire a disparut... Iata citeva dintre memorabilele personaje pe care Denis Johnson le aduce la viata intr-o poveste cutremuratoare despre esecul americanilor in Razboiul din Vietnam. Urmarind in ordine cronologica evenimentele dintre anii 1963 si 1970 ? asasinarea presedintelui Kennedy, Ofensiva Tet, moartea lui Martin Luther King, caderea Saigonului ?, Arborele de fum prezinta intr-o maniera surprinzator de umana chinurile sufletesti si fizice prin care au avut de trecut cei invinsi si, totodata, cei aparent invingatori. Un roman pe care multi critici nu s-au ferit a-l numi o ?capodopera? si care a provocat reactii entuziaste in rindul marilor nume ale scenei literare americane.  

?Dumnezeul in care vreau eu sa cred are vocea si umorul cu care pare sa-l fi daruit pe Denis Johnson.? (Jonathan Franzen)  

?Un scriitor special ? odata ce iti acapareaza gindurile, si asta in vreo doua fraze, e greu sa te mai opresti din citit.? ( The New York Times Book Review )  

? Arborele de fum este o carte cutremuratoare si foarte stranie: lunga si rapida, ca o cursa intr-un carusel enorm, care incepe trist si devine din ce in ce mai trista, o coteste imprevizibil, te arunca afara si te trage inapoi, iar la final se napusteste in jos atit de brusc incit iti ramine inima in git. Un roman ca o revelatie asupra acestui secol, inca nou...? ( New York Times )  

?Denis Johnson are tonul lui Mark Twain in ironia sa muscatoare, pe cel al lui Whitman in excesele sale erotice si, dincolo de asta, fraze grele, pe care le arunca inspre o lume ranita, inselatoare.? ( Newsday )

Roman distins cu National Book Award (2007) si nominalizat, in 2008, la Premiul Pulitzer pentru Literatura

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arborele de fum
Cartea Arborele de fum in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arborele de fum - Denis Johnson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Recviem pentru un vis - Hubert Selby Jr. Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Hubert Selby Jr.
22,50 lei
Dilema lui Jackson - Iris Murdoch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Iris Murdoch
2,33 lei
Homo faber - Max Frisch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Max Frisch
17,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala