Antropologie politica

Antropologie politica - Nicolae Frigioiu
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAntropologie politica
Comanda acum "Antropologie politica - Nicolae Frigioiu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Antropologia politica este o disciplina de granita din sistemul stiintelor politice care studiaza, dintr-o perspectiva comparativa, geneza si evolutia formelor si institutiilor politice precum si modalitatile de organizare a comunitatilor politice, de la societatile arhaice pana in zilele noastre. Antropologia politica este o disciplina de granita deoarece, ca si in cazul sociologiei sau filosofiei politice, obiectul de studiu este politicul in integralitatea manifestarilor sale specifice, iar tehnicile de cercetare apartin domeniului antropologic, in special cercetarilor de teren. Alaturi de antropologia fizica, juridica, culturala, sociala, lingvistica, economica, vizuala, antropologia politica este o ramura a antropologiei generale care ca stiinta integrala despre om, studiaza ?evolutia lui filogenetica de la hominide la humanide, de la primele fapturi umane, nediferentiate rasial, pana la marea varietate a raselor umane, de la procesul antropogenezei pana la marea diversitate a proceselor etnogenezei, de la complexitatea lui biologica, sociala si psihologica pana la activitatea lui creatoare?.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Antropologie politica
Cartea Antropologie politica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Antropologie politica - Nicolae Frigioiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comunicarea virtuala - Ileana Rotaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Ileana Rotaru
28,50 lei
Persuasiunea. Receptare si responsabilitate - Charles U. Larson Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Charles U. Larson
42,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare