Amurgul Elfilor

Amurgul Elfilor - Jean-louis Fetjaine
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmurgul Elfilor
Comanda acum "Amurgul Elfilor - Jean-louis Fetjaine" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:
Cu multa vreme in urma, chiar inaintea lui Merlin si a regelui Arthur, lumea era acoperita de o uriasa si intunecata padure de stejari si fagi, unde traia poporul elfilor si alte semintii ciudate, care astazi nu mai exista decat in amintirile unora. In acele vremuri stravechi, elfii erau un popor puternic, de care oamenii se temeau, fiinte pline de gratie cu pielea de un albastru straveziu, care puteau sa stapaneasca fortele naturii.

Amurgul elfilor este cronica ultimelor zile ale neamului elfilor, istoria unei tradari si a naruirii unei intregi lumi, a unei lupte disperate pentru supravietuire si a unei iubiri imposibile.

In intunecatul Ev Mediu timpuriu, cand supranaturalul era insotit de cruzimi si violente, acest roman fabulos, nascut dintr-o imaginatie inepuizabila si o cunoastere perfecta a lumii medievale, se constituie o punte intre doua universuri mitice, autorul avand ideea de geniu de a situa acest roman la originile legendei, in vremea elfilor si a vrajitoriilor.

Mitologie, mister, aventura, pasiuni, tradari, orgoliu dragoste si ura - toate alcatuiesc acest prim roman al trilogiei elfilor. Iar cititorii vor simti placerea de a redescoperi legendele fascinante, personajele care traiesc noi si noi aventuri, o alta istorie in istoria lumii.

Un succes incontestabil, o bijuterie a literaturii atat pentru iubitorii de fantasy, cat si pentru cei pasionati de istorie

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Amurgul Elfilor
Cartea Amurgul Elfilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Amurgul Elfilor - Jean-louis Fetjaine" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
MELCUL PE POVARNIS - STRUGATKI, Arkadi; STRUGATKI, Boris Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
STRUGATKI, Arkadi; STRUGATKI, Boris
18,05 lei
Babl - Liviu Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Liviu Radu
12,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune