Amurg

Amurg - Osamu Dazai
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAmurg
Comanda acum "Amurg - Osamu Dazai" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Traducere din limba japoneza si note de Angela Hondru      „Osamu Dazai este profesorul la a carui scoala s-a format Haruki Murakami.” ( The Guardian ) Ca si celelalte romane ale sale, Amurg este o naratiune la persoana intii, sobra si lipsita de sentimentalism, al carei tragism este amplificat de onestitatea brutala cu care personajul principal, Kazuko, o tinara aristo­crata dintr-o familie cazuta prada saraciei, descrie efectele distructive ale razboiului si profundele schim­bari care au afectat societatea japoneza postbelica. Decaderea clasei pe care o reprezinta Kazuko este o metafora a disparitiei modului de viata traditional si a neputintei de adaptare intr-o lume aflata in plina transformare. Dar, in acelasi timp, aceasta onestitate este si solutia supravietuirii, a salvarii dintr-un univers in ruine, plasat sub semnul esecului moral si existential.  „Titlul acestui roman este o metafora pentru Japonia postbelica, o societate deziluzionata, in care ierarhiile se dizolva si valorile traditionale se dezintegreaza. Concise, inzestrate cu o forta evocatoare de netagaduit si profund autobiografice, cartile lui Dazai sint niste tablouri monocrome ale disperarii.” ( Time )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Amurg
Cartea Amurg in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Amurg - Osamu Dazai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tai-Pan Vol. 1, 2 - James Clavell Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
James Clavell
57,00 lei
Cristos versus Arizona - Camilo Jose Cela Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Camilo Jose Cela
25,60 lei
Muncile Lui Persiles si Ale Sigismundei - Cervantes Miguel De Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Cervantes Miguel De
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala