Alimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate

Alimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate - Adriana Stump
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate
Comanda acum "Alimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate - Adriana Stump" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
O alimentatie este echilibrata atunci cand ea acopera necesarul de energie, nu este prea bogata in substante nutritive, dar nici deficitara, cand contine toate substantele nutritive in proportia necesara si, pe cat posibil, nu contine substante daunatoare.
Pe termen lung ne putem hrani corect numai daca stim care sunt substantele nutritive, pe care le contin alimentele si rolul lor pentru buna functionare a organismului.
Sunt prezentati principalii nutrienti (proteinele, hidratii de carbon, vitaminele, mineralele, antioxidantii, enzimele, substantele bioactive) si rolul lor in prevenirea imbolnavirilor si prelungirea duratei de viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate
Cartea Alimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alimentatia corecta: izvor de sanatate si longevitate - Adriana Stump" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Armonia din farfurie  - Maryse Wolinski, Laurent Chevallier Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Maryse Wolinski, Laurent Chevallier
16,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie