Actualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 )

Actualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 ) - Valeriu Popescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roActualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 )
Comanda acum "Actualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 ) - Valeriu Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 114,00 lei
Descriere carte:
Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.

Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medicina moderna: genetica de tip clasic, imunologia, tehnologia imaginistica si, in prezent, biologia moleculara (transplantul de celule stem, terapia genica si farmacogenomica), cunoscandu-se faptul ca nici o alta specialitate medicala nu a beneficiat mai mult ca pediatria de aceste progrese.

De asemenea, beneficiaza de o iconografie demonstrativa (radiologica, hematologica, histopatologica, imagistica ? ecografie transfontanelara, CT-scan, MRI), precum si de o serie de tabele, protocoale terapeutice ? toate completand valoarea lucrarii.
In acest mod, utilitatea acestei lucrari este evidenta, scopul final fiind un sprijin eficient in informarea pediatrilor si, in primul rand, al celor in plina formare profesionala.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Actualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 )
Cartea Actualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 ) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Actualitati in pediatrie ( Vol. 1+2 ) - Valeriu Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limfoamele In Corelatie Cu Virusurile Limfotrope - Ana-maria Vladareanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Ana-maria Vladareanu
30,00 lei
The MERCK MANUAL Eighteenth Edition - Merck Sharp & Dohme Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Merck Sharp & Dohme
218,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana