Abatia

Abatia - Dan Dobos
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAbatia
Comanda acum "Abatia - Dan Dobos" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Amatorii de lectura pretentiosi si, mai ales, pasionatii ciclurilor DUNE sau FUNDATIA au in mina cartea pe care o asteapta de multa vreme. Veti reintilni civilizatii tehnologice avansate conduse de ierarhii retrograde, tradind implacabila perpetuare in viitor a tarelor personalitatii umane, guvernarile sub semnul declinului sau al efemerului si eroul ca salvator de circumstanta, imbinarea profetiilor sau a textelor apocrife cu derularea nemiloasa si diferita a realitatii. Veti patrunde intr-un viitor maiestrit conturat, cu fundal medieval si iz de saga, unde existenta individului este sacrificata intereselor de grup sau se subscrie intr-un mod straniu destinelor cosmice. Veti deveni partasi ai intrigilor de culise sau martori ai luptelor fatise, ca parti integrante ale dorintei de suprematie a diferitelor organizari dinastice sau rebele, calauzite de diferite comandamente sociale si organizate sub diverse precepte religioase. Scrisa dezinvolt, cu acuratete a detaliului si, indeosebi, cu un dinamism epic ce o recomanda cu siguranta transpunerii cinematografice, provocarea de fata asteapta sa ai curajul sa-i raspunzi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Abatia
Cartea Abatia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Abatia - Dan Dobos" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dune - Cruciada masinilor - Brian Herbert, Kevin J. Andreson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Brian Herbert, Kevin J. Andreson
52,25 lei
Categoric moarta  - Charlaine Harris Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Charlaine Harris
37,91 lei
Undine - La Motte-Fouque Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
La Motte-Fouque
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune