La Rascruce (seria Razboiul Clonelor)

La Rascruce (seria Razboiul Clonelor) - Matthew Stover
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLa Rascruce (seria Razboiul Clonelor)
Comanda acum "La Rascruce (seria Razboiul Clonelor) - Matthew Stover" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
La Rascruce

Mace Windu este o legenda vie: maestur Jedi, membru de seama al consiliului Jedi, diplomat abil, luptator de temut. Unii ar spune ca este cel mai periculos om in viata. Dar este mai ales un aparator al pacii si, pentru intaia data dupa o mie de ani, galavia este macinate de razboi.
Acum, dupa evenimentele care au culminat cu batalia de pe Geonosis, maestrul Mace Windu trebuie sa intreprinda riscanta intoarcere acasa, pentru a dezamorsa o criza ce s-ar putea dovedi devastatoare pentru Republica... si sa se confrunte cu un mister inspaimantatorce poate atrage dupa sine consecinte tulburatoare pentru omul Mace Windu.

La Rascruce

Planeta-jungla Haruun Kal, universul de bastina pe care Mace si-l aminteste vag, a devenit un teatru de infruntare armata intre Rebuplica si miscarea separatista. Consiliul Jedi a trimis-o pe Depe Billba - fosta padawana a lui Mace si actual membru al Consiliului - pentru a antrena triburile locale in tainele luptei de gherila impotriva separatistilor care controleaza planeta si sistemul sau stelar strategic. Separatistii s-au retras, iar Depa nu s-a intors. Sigurul indiciu al disparitiei acesteia este o inregistrare codata ramasa la locul teribilului masacru, in care se pomeneste de nebunie si crima, de intunecimea junglei... si in care oricine ar recunoaste vocea Depei.
MaceWindu a antrenat-o. Numai el o paote gasi. Numai el poate afla ce a schimbat-o. Numai el o poate opri.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre La Rascruce (seria Razboiul Clonelor)
Cartea La Rascruce (seria Razboiul Clonelor) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "La Rascruce (seria Razboiul Clonelor) - Matthew Stover" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Farenheit 451 - Ray Bradbury Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Ray Bradbury
16,62 lei
Ratacire - Lauren Kate Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Lauren Kate
37,90 lei
Dune - Casa Harkonnen - Brian Herbert Kevin J. Anderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Brian Herbert Kevin J. Anderson
36,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune