7 lectii de succes pe timp de criza

7 lectii de succes pe timp de criza - Bill George
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro7 lectii de succes pe timp de criza
  • Autor: Bill George
  • Editura: Meteor Press
  • Colectia:
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-728-461-7
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 192
  • Format carte: 13 x 20
Comanda acum "7 lectii de succes pe timp de criza - Bill George" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Bill George, cunoscut om de afaceri si profesor american, precum si un apreciat autor de lucrari despre conducerea afacerilor, ofera publicului o carte despre calitatile de care trebuie sa dea dovada un lider in vremuri de cumpana. Este un ghid dedicat tuturor persoanelor care ocupa o functie de conducere si se lupta cu problemele economice fara precedent din zilele noastre.

Autorul vorbeste despre experienta capatata in focul luptelor de pe frontul afacerilor si despre lectiile invatate de la o multime de lideri care au facut fata unor crize grave. Cartea abunda in referiri la celebritati din lumea afacerilor, cum ar fi Indra Nooyi de la PepsiCo, Steve Jobs de la Apple, Sam Palmisano de la IBM si Anne Mulcahy de la Xerox, care, ca lideri, s-au lovit de situatii dificile precum falimentul, schimbarile produse de progresul tehnic si de globalizare, retragerea produselor de pe piata, nerespectarea eticii profesionale si preluarile ostile, dar au iesit din ele mai intariti.

Indiferent de provocarile cu care se confrunta un lider - vanzarea brusca a unui numar mare de actiuni ale companiei de catre actionari, scaderea profiturilor, restructurarile - , Bill George merge direct la subiect si da sfaturi lamurite. Dupa ce vor pune in practica cele sapte lectii, liderii de orice fel - novici sau experimentati - vor putea sa-si dezvolte forta si viziunea necesare abordarii si depasirii cu succes a oricarei crize.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 7 lectii de succes pe timp de criza
Cartea 7 lectii de succes pe timp de criza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "7 lectii de succes pe timp de criza - Bill George" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Simply Better - Patrick Barwise, Sean Meehan Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Patrick Barwise, Sean Meehan
39,90 lei
Planul de afaceri. Concepte, metode, tehnici, proceduri - Dumitru Porojan, Cristian Bisa Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Dumitru Porojan, Cristian Bisa
39,35 lei
The Tipping Point - Malcolm Gladwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Malcolm Gladwell
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri