50 de secrete ale artei persuasiunii

50 de secrete ale artei persuasiunii - Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro50 de secrete ale artei persuasiunii
Comanda acum "50 de secrete ale artei persuasiunii - Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Ne confruntam permanent cu provocarea de a negocia sau de a discuta in contradictoriu cu cei apropiati, cu colegii sau cu sefii. Cum ii convingem pe ceilalti ca noi avem dreptate? Exista anumite cuvinte cu care putem capta atentia interlocutorilor nostri? Cum ne putem impune punctul de vedere? Bazat pe cercetari recente in psihologie, volumul prezinta regulile de baza ale persuasiunii, precum si tehnici si strategii prin care evitati cliseele si va sporiti puterea de convingere. Indiferent daca sinteti manager, avocat, medic, politician sau profesor, cele 50 de secrete ale artei persuasiunii va vor ajuta sa-i atrageti pe ceilalti de partea dumneavoastra.

Cuprins: Ce va invata sahul despre strategiile de persuasiune? ? Cum puteti deveni un maestru al influentei sociale? ? Care este secretul unei colaborari de durata? ? Ce truc puteti imprumuta de la Benjamin Franklin? ? Cum puteti iesi in evidenta fara sa fiti perceput negativ? ? Cind este bine sa recunoasteti ca ati gresit? ? Ce puteti cistiga din pierderi?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 50 de secrete ale artei persuasiunii
Cartea 50 de secrete ale artei persuasiunii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "50 de secrete ale artei persuasiunii - Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa placi in 3 minute - Patricia Delahaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Patricia Delahaie
18,05 lei
Avantajul rezilientei - Prof. Dr. Al Siebert Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Prof. Dr. Al Siebert
33,25 lei
Relatii Periculoase - Noelle Nelson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Noelle Nelson
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala