100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati

100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati - Timothy J. Sharp
Pret: 13,29 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati
Comanda acum "100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati - Timothy J. Sharp" de pe libraria ishop la pretul de 13,29 lei
Descriere carte:
"Sunt prea ocupat sa fiu fericit?" Te gandesti vreodata asa? Multi dintre noi o fac mereu, spune psihologul si expertul in fericire Timothy Sharp.

In cautarea unui loc de munca mai bun, unei case mai mari, unor concedii mai exotice si unor copii cu performante deosebite, am devenit mult prea ocupati pentru a mai da atentie componentei ce le va face pe cele mentionate mai sus sa merite osteneala: fericirea.

Vestea buna este ca dobandirea fericirii nu este o sarcina herculeana. Nu are nevoie de terapie costisitoare sau de ani de auto-examinare. Adesea este vorba despre ajustarea fina a gandurilor noastre si de punerea in practica a unor tehnici zilnice simple.

Accesibila, informativa si amuzanta, 100 de cai spre fericire ne incurajeaza sa privim fericirea ca pe ceva realizabil, gestionabil si mult mai inalt decat vietile pe care le traim acum.

Timothy J. Sharp este psiholog clinician si profesor de psihologie la UTS School of Business din Sidney. In 2003 a infiintat The Happiness Institute, care asigura servicii de consultanta si coaching. Dintre cartile sale, de un mare succes s-au bucurat The Good Sleep Guide si The Happiness Handbook. Informatii suplimentare pe www.thehappinessinstitute.com.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati
Cartea 100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupati - Timothy J. Sharp" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Creativitatea. Curs rapid - Brian Clegg, Paul Birch Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Brian Clegg, Paul Birch
15,68 lei
Copiii sunt din rai - John Gray Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
John Gray
25,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata