100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata

100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata - Steve Chandler
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata
Comanda acum "100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata - Steve Chandler" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Editia a II-a

Transforma problemele
in oportunitati!

Steve Chandler, unul dintre cei mai renumiti oratori motivationali ai momentului, ne dezvaluie un plan de actiune care ne va ajuta sa parcurgem drumul de la idee la succes, atat in plan personal, cat si profesional. Metodele sale ne ofera motivatia necesara pentru a depasi temerile si inhibitiile ce stau in calea visurilor noastre.

100 de cai spre automotivare ne prezinta tot atatea motive pentru a transforma o viata plina de griji intr-o existenta fericita. Vei invata cum sa depasesti momentele in care te simti prizonierul propriei tale vieti si sa obtii controlul asupra propriului destin. Odata insusite cele 100 de parabole, te vei afla mai aprope ca oricand de implinirea personala.

,,Steve Chandler ne spune sa alegem: ori continuam sa ne victimizam, ori alegem sa traim la nivelul potentialului nostru creator.
 Wall Street Journal

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata
Cartea 100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "100 de cai spre automotivare - Schimba-ti definitiv viata - Steve Chandler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Forta inteligentei emotionale. Inteligenta emotionala si succesul vostru - Steven J. Stein, H. E. Book Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Steven J. Stein, H. E. Book
21,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala