Diverse » Bucatarie

Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere - Ioana Burlacu

Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere

Autor: Ioana Burlacu
Nr. pagini: 94 / An aparitie: 2000 / Editura: Cartea de buzunar
Pret: 5,61 lei
Comanda acum "Saratele si prajiturele savoare la ceai si bere - Ioana Burlacu" la pretul de 5,61 lei
Savoarea bucatariei vegetariene -

Savoarea bucatariei vegetariene

Autor:
Nr. pagini: 80 / An aparitie: 2005 / Editura: House of Guides
Pret: 6,65 lei
Comanda acum "Savoarea bucatariei vegetariene - " la pretul de 6,65 lei
Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari - Francine Maroukian

Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari

Autor: Francine Maroukian
Nr. pagini: 216 / An aparitie: 2010 / Editura: House of Guides

Stii cum sa afumi alimentele doar folosind aragazul? Ai idee cum sa faci cappuccino fara sa ai expresor? Oare ce inseamna un gratar cu jar in trei zone de coacere? Sa impartasesti mici secrete si trucuri de bucatarie e parte din mostenirea bucatarilor... detalii carte...

Pret: 36,58 lei
Comanda acum "Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatari - Francine Maroukian" la pretul de 36,58 lei
Secretele bucatariei - Carne rosie -

Secretele bucatariei - Carne rosie

Autor:
Nr. pagini: 144 / An aparitie: 2010 / Editura: Litera International

Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor,... detalii carte...

Pret: 10,36 lei
Comanda acum "Secretele bucatariei - Carne rosie -   " la pretul de 10,36 lei
Secretele bucatariei manastiresti - Maica Sofronia

Secretele bucatariei manastiresti

Autor: Maica Sofronia
Nr. pagini: 256 / An aparitie: 2000 / Editura: Axel Springer

Manastirile au reusit sa pastreze cultura gastronomica autentic romaneasca. Autentica, bineinteles, dar pe baza unei uimitoare deschideri catre nou. Bucataria romaneasca a primit cu oalele neacoperite toate inovatiile marilor bucatarii dimprejurul sau:... detalii carte...

Pret: 8,55 lei
Comanda acum "Secretele bucatariei manastiresti - Maica Sofronia" la pretul de 8,55 lei
Secretul succesului. Carte de bucate  - Chuck Williams

Secretul succesului. Carte de bucate

Autor: Chuck Williams
Nr. pagini: 464 / An aparitie: 2009 / Editura: Corint

Modul de a gati a evoluat considerabil in ultimele decenii: putem gati din ce in ce mai usor, mai rapid, mai gustos si mai sanatos. Gasim in magazine si in piete orice fel de ingrediente, de calitate superioara, fie ele locale sau exotice. Cu putina... detalii carte...

Pret: 132,90 lei
Comanda acum "Secretul succesului. Carte de bucate  - Chuck Williams" la pretul de 132,90 lei
Sfaturi culinare pentru incepatori si incepatoare - Dan Burculet

Sfaturi culinare pentru incepatori si incepatoare

Autor: Dan Burculet
Nr. pagini: 200 / An aparitie: 2005 / Editura: Teora
Pret: 10,25 lei
Comanda acum "Sfaturi culinare pentru incepatori si incepatoare - Dan Burculet" la pretul de 10,25 lei
Sosuri -

Sosuri

Autor:
Nr. pagini: 304 / An aparitie: 2008 / Editura: All

Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare - Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale - Numeroase retete pentru mancaruri din carne, peste, legume, paste fainoasesi deserturi- Sosuri exotice si sosuri pentru inmuiat,... detalii carte...

Pret: 44,91 lei
Comanda acum "Sosuri -  " la pretul de 44,91 lei
Spania - Ghidul meniurilor - Valentina Iordan

Spania - Ghidul meniurilor

Autor: Valentina Iordan
Nr. pagini: 132 / An aparitie: 2009 / Editura: House of Guides

Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei ?Gastronomica", initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci cand... detalii carte...

Pret: 23,75 lei
Comanda acum "Spania - Ghidul meniurilor - Valentina Iordan" la pretul de 23,75 lei
Stufat, ori estouffade? sau Exista bucatarie romaneasca? - Vlad Macri

Stufat, ori estouffade? sau Exista bucatarie romaneasca?

Autor: Vlad Macri
Nr. pagini: 164 / An aparitie: 2008 / Editura: Humanitas

Un inedit itinerar al istoriei gastronomice romanesti, construit cu maxima exigenta culinara si de un spectaculos rafinament cultural. Traseul retetelor este intortochiat, calatoria ofera o multime de surprize savuroase, dar apare inevitabil ...... detalii carte...

Pret: 27,00 lei
Comanda acum "Stufat, ori estouffade? sau Exista bucatarie romaneasca? - Vlad Macri" la pretul de 27,00 lei