carte sau publicatie
pe cartea.ro
Diverse » Bucatarie
Saratele si prajiturele savoare la ceai si bereAutor: Ioana BurlacuNr. pagini: 94 / An aparitie: 2000 / Editura: Cartea de buzunar |
Pret: 5,61 lei
|
Savoarea bucatariei vegetarieneAutor:Nr. pagini: 80 / An aparitie: 2005 / Editura: House of Guides |
Pret: 6,65 lei
|
Secrete culinare - Trucuri si sfaturi de la mari bucatariAutor: Francine MaroukianNr. pagini: 216 / An aparitie: 2010 / Editura: House of Guides Stii cum sa afumi alimentele doar folosind aragazul? Ai idee cum sa faci cappuccino fara sa ai expresor? Oare ce inseamna un gratar cu jar in trei zone de coacere? Sa impartasesti mici secrete si trucuri de bucatarie e parte din mostenirea bucatarilor... detalii carte... |
Pret: 36,58 lei
|
Secretele bucatariei - Carne rosieAutor:Nr. pagini: 144 / An aparitie: 2010 / Editura: Litera International Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor,... detalii carte... |
Pret: 10,36 lei
|
Secretele bucatariei manastirestiAutor: Maica SofroniaNr. pagini: 256 / An aparitie: 2000 / Editura: Axel Springer Manastirile au reusit sa pastreze cultura gastronomica autentic romaneasca. Autentica, bineinteles, dar pe baza unei uimitoare deschideri catre nou. Bucataria romaneasca a primit cu oalele neacoperite toate inovatiile marilor bucatarii dimprejurul sau:... detalii carte... |
Pret: 8,55 lei
|
Secretul succesului. Carte de bucateAutor: Chuck WilliamsNr. pagini: 464 / An aparitie: 2009 / Editura: Corint Modul de a gati a evoluat considerabil in ultimele decenii: putem gati din ce in ce mai usor, mai rapid, mai gustos si mai sanatos. Gasim in magazine si in piete orice fel de ingrediente, de calitate superioara, fie ele locale sau exotice. Cu putina... detalii carte... |
Pret: 132,90 lei
|
Sfaturi culinare pentru incepatori si incepatoareAutor: Dan BurculetNr. pagini: 200 / An aparitie: 2005 / Editura: Teora |
Pret: 10,25 lei
|
SosuriAutor:Nr. pagini: 304 / An aparitie: 2008 / Editura: All Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare - Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale - Numeroase retete pentru mancaruri din carne, peste, legume, paste fainoasesi deserturi- Sosuri exotice si sosuri pentru inmuiat,... detalii carte... |
Pret: 44,91 lei
|
Spania - Ghidul meniurilorAutor: Valentina IordanNr. pagini: 132 / An aparitie: 2009 / Editura: House of Guides Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei ?Gastronomica", initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci cand... detalii carte... |
Pret: 23,75 lei
|
Stufat, ori estouffade? sau Exista bucatarie romaneasca?Autor: Vlad MacriNr. pagini: 164 / An aparitie: 2008 / Editura: Humanitas Un inedit itinerar al istoriei gastronomice romanesti, construit cu maxima exigenta culinara si de un spectaculos rafinament cultural. Traseul retetelor este intortochiat, calatoria ofera o multime de surprize savuroase, dar apare inevitabil ...... detalii carte... |
Pret: 27,00 lei
|