Intoarcerea

Intoarcerea - Viorel Zaicu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntoarcerea
  • Autor: Viorel Zaicu
  • Editura: All
  • Colectia:
  • Categoria: Literatura romana
  • ISBN: 978-973-724-387-4
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 193
  • Format carte: B5 130 x 200
Comanda acum "Intoarcerea - Viorel Zaicu" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Ciuli, Telu, Dudu, Cocosel, Maricica, Trache, Safta, Paraica, popa Sacaz, Tita, Lupa si fratii lui, Nicu si Leana, Titel, Bala si Valerica sunt locuitorii lumii fantastice din afara oraselor. Visele lor sunt vieti paralele, iar starile de veghe sunt vise. Oamenii se bucura, sufera, construiesc, darama, fac propaganda, umbla, dar mai ales asculta. Universurile pe care nimeni nu vrea sa le perceapa nu sunt inexistente. In cele mai multe dintre ele obiectele banale au puteri magice si oamenii modesti pot deschide cai catre lumi nebanuite. Magarii au un rai si pamantul se imbolnaveste, portile nu se deschid intotdeuna spre aceleasi locuri si lumea moderna este pastrata cu teama la distanta.

Viorel Zaicu (n. 1968) a facut studii de filosofie la Universitatea din Bucuresti si a ingrijit cateva sute de carti de specialitate si romane ale unor autori romani si straini. Are in spate mici si diverse experiente mai mult sau mai putin jurnalistice si a publicat (de cele mai multe ori sub pseudonim) articole in reviste de filosofie si cultura din tara si din strainatate. In mediul virtual intretine un "blog" care aduna pasaje filosofice si literare memorabile, lectii de filosofie si logica, anecdote "vesnic verzi" si o colectie de lucrari de arta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Intoarcerea
Cartea Intoarcerea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Intoarcerea - Viorel Zaicu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Prima mea calatorie in strainatate - Bogdan Iancu (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Bogdan Iancu (coord.)
23,75 lei
Deadline - Adina Rosetti Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adina Rosetti
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana