Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare

Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare - Radu Aldulescu
Pret: 32,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare
Comanda acum "Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare - Radu Aldulescu" de pe libraria ishop la pretul de 32,25 lei
Descriere carte:
Volumul cu care debuteaza seria de autor ?Radu Aldulescu" la Editura Cartea Romaneasca.

Radu Aldulescu a devenit unul dintre cei mai puternici si originali prozatori din literatura romana contemporana, singurul scriitor roman care semneaza un scenariu premiat la Festivalul de la Venetia.

O istorie din tinutul de verdeata si racoare - Raiul de dincolo de iad - spusa si traita de Relu Golea, un scriitor nepublicat, cu predispozitii grafomane (a umplut, cu scrisul sau ilizibil, peste 200 de kilograme de coli de hirtie). O poveste al carei centru de gravitatie il constituie evenimentele de la Timisoara, din decembrie 1989. O poveste cum numai Radu Aldulescu este inzestrat sa scrie, in care Omagiile , poleite cu aur, plutesc pe Bega, iar fumul gros de la Crematoriu inca persista in aer. O poveste despre vulnerabilitate si supravietuire intr-o lume care apartine intotdeauna celorlalti.

? Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare este o carte captivanta, care se citeste cu infrigurare si care prezinta toate insusirile unui bestseller: naratiune densa, dialoguri vii, convingatoare, limbaj deopotriva frust si rafinat, conflicte bine reliefate si un erotism abundent, direct si de buna calitate." (Serban Tomsa)

?Radu Aldulescu e unul dintre putinii nostri prozatori nascuti si nu facuti. Scrie proza asa cum respira, o proza bolovanoasa, gifiita uneori, cinica si tulburatoare in acelasi timp. Poate sa nu-ti placa, dar e imposibil sa nu-i admiri forta cu care descrie o lume de pe care Dumnezeu si-a luat mina." (Stefan Agopian)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare
Cartea Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria eroilor unui tinut de verdeata si racoare - Radu Aldulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghetarul - Serban Tomsa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Serban Tomsa
33,20 lei
Acasa, pe Cimpia Armaghedonului - Marta Petreu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marta Petreu
33,20 lei
Asteptand ceasul de apoi - Dinu Pillat Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dinu Pillat
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana