Factorul Fred

Factorul Fred - Mark Sanborn
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFactorul Fred
Comanda acum "Factorul Fred - Mark Sanborn" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Cand viata ta pare ca a luat-o pe o panta descrescatoare, cand angajamentul tau fata de slujba ta este pe cale de disparitie si singurul lucru pe care ti-l doresti este sa se termine odata ziua de lucru ca sa poti pleca acasa..ce poti sa faci? Pot sa-ti spun ce obisnuiesc eu sa fac: ma gandesc la omul care imi livreaza corespondenta! Daca Fred, postasul, poate sa dea dovada de atata creativitate si angajament doar ca sa puna niste plicuri intr-o cutie, pot si eu sa fac la fel sau chiar mai mult ca sa ma reinventez si sa-mi revigorez eforturile. El este dovada vie ca nu exista slujbe neinsemnate sau banale daca sunt facute de oameni importanti sau extraordinari. Asta numesc eu Factorul Fred. Factorul Fred este o puternica si patrunzatoare parabola catre success. Despre a face ceva in plus si mereu ceva mai mult decat sa asteapta de la tine. O carte pe cat de revolutionara pe atat de simpla si inzestrata cu forta de a schimba in bine vietile cititorilor ei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Factorul Fred
Cartea Factorul Fred in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Factorul Fred - Mark Sanborn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Liderul poti fi tu - Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. Levine, M.A Crom Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. ...
23,75 lei
Raspunsul este simplu - Sonia Choquette Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Sonia Choquette
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala