(s)clipirea

(s)clipirea - Malcolm Gladwell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro(s)clipirea
Comanda acum "(s)clipirea - Malcolm Gladwell" de pe libraria ishop la pretul de 15,00 lei
Descriere carte:
De ce sa alegem din rafturile magazinelor numai unele produse? De ce oamenii ne plac sau ne displac din prima clipa si de cate minute si informatii avem nevoie pentru a hotari daca merita sa ii revedem si a doua oara? De ce unii semeni de-ai nostri ne vrajesc pur si simplu cu personalitatea lor, desi se pot dovedi mai apoi nedemni de pretuirea pe care le-o acordam? De cate informatii avem nevoie pentru a ne face o parere?
Sa ne incredem in deciziile luate in mod constienta, in cunostinta de cauza, dupa o cantarire prealabila a tuturor aspectelor implicate sau sa dam ascultare si vocii interioare de moment, impulsului instinctiv, pornit mai degraba din inconstient, din spatele usilor inchise ale mintii? Pot fi deciziile de moment la fel de valoroase si valide ca si cele bine analizate?
Si mai ales, in ce colt al mintii moastre se iau aceste decizii?
(S)Clipirea ca raspunde multor interogatii, dezvaluindu-ne spumos, din toate punctele de vedere, puterea inconstientului adaptiv valeiul mental pe care il avem la dispozitie 24 de ore, sapte zile din sapte si a primelor doua clipe ale confruntarii cu necunoscutul, sub toate chipurile sale, ce ne pot salva sau ne pot ruina. Secrete nespuse nicand vreodata despre psihicul uman, despre publicitate si ipocrizia sondajelor de piata, despre prejudecati si despre jocurile militare ale Pentagonului puse apoi in aplicare. dureros, pe viu, in punctele fierband ale lumii noastre contemporane iti vor arat ca iti poti educa mintea si simturile pentru a lua hotararile cele mai bune in doar cateva clipe si pentru a avea incredere in valoarea cunoasterii rapide.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre (s)clipirea
Cartea (s)clipirea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "(s)clipirea - Malcolm Gladwell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limbajul trupului - David Cohen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
David Cohen
18,71 lei
Cine m-a facut femeie? - Dr. Cristian Andrei Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dr. Cristian Andrei
22,80 lei
Psihologia jocurilor video - Serge Tisseron, In colab. Cu Isabelle Gravillon Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Serge Tisseron, In colab. Cu Isabelle...
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata