com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a

com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a - Bill Quain
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.rocom.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a
  • Autor: Bill Quain
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Carti-Cheie
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-669-537-7
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 128
  • Format carte: 13 ? 20 cm
Comanda acum "com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a - Bill Quain" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Este adevarat - noi, cumparatorii, lasam din ce in ce mai multi bani in magazine. Iar reducerile de preturi nu fac decat sa incurajeze aceste cheltuieli ale noastre, fie ca este vorba de magazinele obisnuite, de supermarketuri sau de marile lanturi en-gros. Bill Quain atrage atentia ca aceste reduceri de pret nu sunt decat o strategie de marketing printre altele (el descrie zece asemenea strategii), menita sa sporeasca profiturile comerciantilor. Dar dumneavoastra ce primiti in schimb?
Provocarea lui Bill Quain, expert in probleme de marketing, este sa cumparati mai inteligent, nu mai ieftin. Si, bineinteles, ne explica cum putem face acest lucru. Un cumparator inteligent este acela care practica prod-consumul - adica isi sporeste veniturile in timp ce cumpara diverse produse. Si nu este nimic in neregula aici.
V-ati gandit vreodata ca a cumpara poate insemna o afacere si nu pur si simplu consum, adica a micsora veniturile familiei? Ati vrea sa stiti cum puteti face acest lucru? Cuvantul-cheie este reteaua de vanzari, fie ele directe, prin recomandare sau prin internet. Cititi aceasta carte si veti invata cum sa aduceti bani la bugetul dumneavoastra in timp ce cumparati. E chiar mai simplu decat v-ati imaginat. Schimbati-va mentalitatea de cumparator intr-una de prod-consumator si va veti schimba situatia financiara.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a
Cartea com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a - Bill Quain" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri