Ziua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011)

Ziua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011) - Victor Suvorov
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZiua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011)
  • Autor: Victor Suvorov
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Hexagon
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-46-1941-2
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte: 135 x 200
Comanda acum "Ziua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011) - Victor Suvorov" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
In continuarea volumului Spargatorul de gheata , Suvorov aduce noi dovezi in sprijinul teoriei conform careia al doilea razboi mondial a fost orchestrat de Stalin si de URSS, pentru a inlesni expansiunea comunismului in lume. Ziua M , al carei titlu face referire la ziua mobilizarii, ultima etapa inainte de declansarea atacului impotriva Germaniei hitleriste, arata cum, din august 1939 si pina in vara anului 1941, Stalin a construit in mod metodic si sistematic cea mai puternica si mai bine inarmata forta militara din lume pentru a-si pune in aplicare planul de cucerire a Europei. Analizind documente din arhive, lucrari militare si politice, precum si memoriile unor membri marcanti ai elitei de partid si militare sovietice, Suvorov scrie o carte revolutionara, care obliga la o reevaluare a istoriei celui de-al doilea razboi mondial.

Cuprins: De ce si-a distrus Stalin aviatia strategica Despre Ivanov Despre Molotov cel rau si Litvinov cel bun Varianta cea mai avantajoasa Unde sa construiesti depozitele de munitii? Despre regimentele de artilerie Despre inteleptul Soviet Suprem Despre mobilizarea permanenta Unde a mers Hmelnitki? Echipa lui Jukov Despre al treilea esalon strategic L-a crezut Stalin pe Hitler?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ziua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011)
Cartea Ziua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ziua M. Cind a inceput al doilea razboi mondial? (editia 2011) - Victor Suvorov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Antichitatea orientala  - Pierre Amiet Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Pierre Amiet
8,84 lei
Imperiul Otoman, 1450-1700 - STILES Andrina, Trad. PAVEL Felicia Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
STILES Andrina, Trad. PAVEL Felicia
8,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie