Zilele regelui

Zilele regelui - Filip Florian
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZilele regelui
Comanda acum "Zilele regelui - Filip Florian" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Dupa succesul pe care l-au avut romanele Degete mici si Baiuteii , Filip Florian revine cu o carte deja asteptata de critica literara si de public, un roman surprinzator, in care iubirea si prietenia, cu nenumaratele lor chipuri, strabat ultima jumatate a secolului XIX romanesc.

?Filip Florian este probabil cel mai reusit dozaj de imaginatie fictionala si densitate culturala din cite au razbit la debut dupa ?89.? (Tania Radu)
?Filip Florian inscrie literatura pe o noua orbita: una a scriiturii artiste, departe de fumurile autofictionale, o scriitura lucrata cu mize mult mai solide decit autenticitatea si expresivitatea nascute din explorarea unor teritorii ramase in umbra din ratiuni istorice.? (Florina Pirjol) ?Inteligenta narativa, stilul artist, indelung slefuit, problematica foarte complexa abordata si, dincolo de toate, siguranta asezata a scriiturii fac din Filip Florian un autor care devine o certitudine in literatura romana a momentului.? (Tudorel Urian)

Cartea anului 2008, premiu oferit in cadrul "Colocviilor Romanului Romanesc Contemporan", Alba Iulia Filip Florian este autorul romanului Degete mici ? Premiul pentru ?Cel mai bun debut in proza? acordat in 2006 de Uniunea Scriitorilor din Romania, Premiul de excelenta pentru debut in literatura al U.N.P.R. si Premiul pentru ?Cel mai bun debut? acordat in 2005 de Romania literara si Fundatia Anonimul ? si coautor al romanului Baiuteii (impreuna cu Matei Florian ).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zilele regelui
Cartea Zilele regelui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zilele regelui - Filip Florian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
La Medeleni, vol I - Teodoreanu Ionel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Teodoreanu Ionel
13,20 lei
Plicul negru - Norman Manea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Norman Manea
34,15 lei
Vorbe de spirit - Mircea Emil Georgescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Emil Georgescu
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana