Zece stropi care picura miere in suflete!

Zece stropi care picura miere in suflete! - Dan Pavelescu, Elisabeta Robu
Pret: 12,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZece stropi care picura miere in suflete!
Comanda acum "Zece stropi care picura miere in suflete! - Dan Pavelescu, Elisabeta Robu" de pe libraria ishop la pretul de 12,35 lei
Descriere carte:
CELE 10 PICATURI sunt ZECE CAPITOLE in care autorii cauta sa picure miere in sufletele cititorilor (credinciosi si necredinciosi)! Domeniul: Stiinta - Credinta CREDINTA Ca un preludiu psihic sunt lamurite conceptiile despre zeitati, superstitii, secte, rai, purgatoriu si iad. Sunt explicate fortele tamaduitoare declansate de credinta si iubire, transmise prin revelatia Divina. Apoi, "picaturile" iubirii (de aproapele si dintre sot si sotie), credinta si rezistenta martirior din diferite perioade etc. STIINTA Ca picaturi de fericire, sunt prezentate doua metode tamaduitoare de suferinta, la care a ajuns stiinta in Anglia si Japonia: - Metoda Universifatii din Oxford de reducere a durerii fizice prin privirea cu credinta la imaginea Sfintei Fecioare; - Metoda docforului Masuro Emoto (in Tokio, de tamaduire prin modificarea calitatilor apei prin frecventa vocala sau muzicala (corpul uman avand 70% apa). MORALA Ultimul capitol nu cruta tarele societatii moderne si prezinta remedii la acest flagel al viitorului omenirii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zece stropi care picura miere in suflete!
Cartea Zece stropi care picura miere in suflete! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zece stropi care picura miere in suflete! - Dan Pavelescu, Elisabeta Robu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnici de concentrare - Daniel Sevigny Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Daniel Sevigny
5,22 lei
Cartea Corai - Aurora Inoan Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Aurora Inoan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric