Zbor frant

Zbor frant - Adriana Badita
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZbor frant
Comanda acum "Zbor frant - Adriana Badita" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Filele acestei carti aduna doar cateva petale dintr-o floare ucisa ireparabil - respingator in sine, dar infinit mai odios cand zdrobeste pe tineri- a adaos, in cazul acestei nimiciri, atata absurd, atata NENOROC, incat nu numai inima victimei a ramas inghetata in cosmar, ci, fara scapare, toate inimile care mai bat, privindu-i zborul si caderea, se lasa sfasiate de deznadejde si de manie.

Cu Adriana Badita fiecare parinte a pierdut un copil, fiecare copil, o sora, fiecare tanar, un camarad... Dar din acest doliu, de sub lintoiul nefiintei, dincolo de viscolul ucigas, iata, rasar ghioceii varstei sale eterne. Imaculati si fragili, chintesenta a primaverii si tineretii. A Tineretii pe care Adriana, rupta dintre anotimpuri si desprinsa de Timp, ne-o redaruieste poate doar pentru a o sti vegheata cu cat mai multa dragoste. Sau macar, cu OMENIE.

    MIRCEA SANTIMBREANU

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zbor frant
Cartea Zbor frant in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zbor frant - Adriana Badita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mara - Ioan Slavici Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ioan Slavici
9,49 lei
Toxicologia sau Dincolo de bine si dincoace de rau - Simionescu Mircea Horia Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Simionescu Mircea Horia
26,10 lei
Noaptea de sanzaiene Vol. 1 - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Eliade
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana