ZINGARA

ZINGARA - DESLYS, CHARLES
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZINGARA
Comanda acum "ZINGARA - DESLYS, CHARLES" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
In Franta regelui Ludovic al XIV-lea, aflat la apogeul stralucirii si in splendoarea gloriei sale, in Parisul care in secolul al XVII-lea era capitala incontestabila a Europei, aveau loc totusi si intamplari pe cat de macabre, pe atat de ciudate. O serie de disparitii misterioase ii ingrozeau pe toti parizienii.
Iar in timp ce nobilii de la curte se indeletniceau cu intrigile de culise, facand orice ca sa urce ?n ierarhia sociala, la marginea Parisului, un burghez vaduv, devotat fiului si casei sale duce o viata simpla, linistita. Asta doar in aparenta, pentru ca, in realitate, pasnicul burghez devenise, sub o identitate falsa, Leqoc, spaima tuturor raufacatorilor.
Nicio legatura aparenta intre aceste doua lumi, in afara de groaza care ii stapanea pe toti. Cine va fi urmatorul pe lista disparutilor? Pentru a-l prinde pe teribilul asasin, Leqoc va trebui sa accepte un plan diabolic, cumplit ? sa aleaga intre datorie si iubirea pentru fiul sau. Iar cand raul se ascunde in spatele frumusetii feminine supreme si al unei vechi si neinduplecate dusmanii, sarcina celor care lupta impotriva lui pare imposibila.
Multiplele relatii dintre personaje, care ne poarta de-a lungul a catorva decenii de istorie si aventura, fac ca acest roman sa fie unul clasic si modern in acelasi timp.
Un roman in care suspansul si rasturnarile de situatie sunt pe primul plan.
O ?nfruntare teribila intre bine si rau, intre dragoste si ura.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ZINGARA
Cartea ZINGARA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ZINGARA - DESLYS, CHARLES" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ingerul negru - John Connolly Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Connolly
56,99 lei
Unealta raului - John Trenhaile Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Trenhaile
26,59 lei
Soarecele si pisica - James Patterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
James Patterson
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans