Windows Xp - Pocket Guide

Windows Xp -  Pocket Guide - David A. Carp
Pret: 13,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roWindows Xp -  Pocket Guide
Comanda acum "Windows Xp -  Pocket Guide - David A. Carp" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Windows XP Pocket Guide este un ghid de buzunar ce va ofera explicatii referitoare la cele mai utilizate (si mai bine ascunse) caracteristici ale sistemului de operare Windows XP. Aceasta carte este un ajutor de baza pentru oricine doreste raspunsuri rapide, fara multe explicatii. Concis si la obiect, ghidul acopera aplicatiile si uneltele incluse in kit-ul de instalare Windows XP, plus cele mai uzuale setari si comenzi. Lucrarea include urmatoarele subiecte:         Notiuni introductive         Scurtaturi folosind tastatura si mouse-ul, plus trucuri pentru Explorer         Componente Windows XP         Localizarea setarilor          Optimizari ale registrilor         Command Prompt si Recovery Console         Lista masurilor de siguranta Plin de informatii intr-un format usor de citit, Windows XP Pocket Guide este ideal pentru cei care sunt familiarizati cu sistemul de operare Windows, precum si pentru cei care doresc maximum de performanta de la Windows XP.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Windows Xp -  Pocket Guide
Cartea Windows Xp -  Pocket Guide in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Windows Xp - Pocket Guide - David A. Carp" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Administrarea si configurarea sistemelor Linux - Dragos Acostachioaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
Dragos Acostachioaie
16,05 lei
Securitatea in Linux - Ramon J. Hontanon Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
Ramon J. Hontanon
81,80 lei
Microsoft WindowsMe Millenium Edition - Faithe Wempen Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
Faithe Wempen
22,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Sisteme de operareCarti recomandate din categoria Sisteme de operare