Week-end pe continent

Week-end pe continent - Stelian Tabaras
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roWeek-end pe continent
Comanda acum "Week-end pe continent - Stelian Tabaras" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Pitoresti, cosmopolite, nuvelele din Week-end pe continent deseneaza harta unei lumi fictive in interiorul careia se petrec uneori evenimente stranii, alteori fapte fabuloase de-a dreptul, se dezleaga mistere teribile - si mai ales teribil de incilcite! -, se urzesc scenarii conspirationiste. Ii veti gasi aici ca personaje chiar pe Eco, pe Eliade si pe Culianu; umbra lor se intinde peste intimplarile fantastice nascocite de Stelian Tabaras.

?In proza lui Stelian Tabaras, realitatea concreta a tranzitiei intilneste pe neasteptate mitul si simbolul local, arhaic; lumea globalizata, in culori vii, este striata de alb-negrul epocii comuniste. Nuvelele au un farmec aparte, datorat decupajului precis si mixajului original a doua realitati (cea romaneasca si cea occidentala, lumea trecutului si cea a prezentului).
Vizualitatea nucleelor simbolice ar putea incita un scenarist sau un regizor de film. Alerte si misterioase, profunde si pline de umor, cu frazare traductibila, nuvelele lui Stelian Tabaras readuc in atentie pe unul dintre cei mai talentati prozatori ai unei generatii care poate spune acum ceea ce, decenii intregi, a stat nerostit." (Gabriela Adamesteanu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Week-end pe continent
Cartea Week-end pe continent in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Week-end pe continent - Stelian Tabaras" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata la tara. Tanase Scatiu. In razboi - Duiliu Zamfirescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Duiliu Zamfirescu
13,20 lei
Povestirile mameibatrane - Radu Tuculescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Radu Tuculescu
21,37 lei
La belle Roumaine - Dumitru Tepeneag Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dumitru Tepeneag
28,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana