Vrajitorul apei, vol 1

Vrajitorul apei, vol 1 - Cules Si Adaptat De Callum Coats
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVrajitorul apei, vol 1
Comanda acum "Vrajitorul apei, vol 1 - Cules Si Adaptat De Callum Coats" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
In fiecare picatura de apa de izvor se afla mai multa energie decat poate produce in prezent o centrala electrica de dimensiune medie. APA - fundamentul vietii. Totusi, cat de des ne oprim pentru a observa adevarata sa importanta, adevarata sa natura? Viktor Schauberger a fost un geniu care a combinat spiritul sau de observatie a Naturii cu intuitia sa brilianta si cu inteligenta sa ascutita. El a studiat apa toata viata - de la izvoarele de munte pana la cursurile raurilor, si de la sursele de apa din gospodarie pana la centralele hidroelectrice - dezvoltand teorii profunde si diferite radical de curentul general, despre aceasta forma de energie, ceea ce i-a adus si numele de Vrajitorul apei. Conform lui Schauberger, apa se aseamana cu sangele din organism - cea mai importanta substanta datatoare de viata si generatoare de energie de pe planeta. Totusi, daca este manuita gresit, cu ignoranta, ea devine bolnava afectand oamenii, animalele si plantele, cauzand slabiciune fizica iar in cazul oamenilor ea produce si deteriorarea morala, mentala si spirituala. In aceasta carte veti gasi informatii despre: - pulsatia naturala a apei si cum poate fi ea mentinuta; - cum diferente minuscule ale temperaturii apei influenteaza functionarea naturala a apei in pamant, in plante si in rauri; - conversia naturala a apei sarate in apa proaspata; - consecintele sterilizarii si clorinarii apei Callum Coats a colectionat, tradus si editat materialele pentru ceea ce promite a fi cel mai complet studiu despre munca si viata extraordinara pe care a avut-o Viktor Schauberger. Seria de patru volume, din care acesta este primul, Ecotehnologii, include studiile lui Schauberger despre apa, sol, copaci si fertilitate, dar si aplicatii practice extraordinare pentru a conlucra cu Natura si pentru a genera Free Energy.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vrajitorul apei, vol 1
Cartea Vrajitorul apei, vol 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vrajitorul apei, vol 1 - Cules Si Adaptat De Callum Coats" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Creste oare temperatura planetei? - S. George Philander Urmatoarea carte recomandata din categoria Ecologie
S. George Philander
15,20 lei
Dictionar explicativ de ecologie - Marian Petre, Violeta Petre Urmatoarea carte recomandata din categoria Ecologie
Marian Petre, Violeta Petre
37,91 lei
VIITORUL TEREI. Simpozionul international "Impreuna pentru viitorul Terrei" 10-11 aprilie 2009 ? Pitesti - GROSU, Sorina Victoria ; ORASANU, Lavinia Elena Urmatoarea carte recomandata din categoria Ecologie
GROSU, Sorina Victoria ; ORASANU, Lav...
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EcologieCarti recomandate din categoria Ecologie