Visual Basic.net. Sfaturi si Tehnici

Visual Basic.net. Sfaturi si Tehnici - JAMSA Kris, Trad. VOIN Doru
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVisual Basic.net. Sfaturi si Tehnici
Comanda acum "Visual Basic.net. Sfaturi si Tehnici - JAMSA Kris, Trad. VOIN Doru" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
Link exercitii carte: http://books.mcgraw-hill.com/downloads/products/0072223189/0072223189_code.zip Daca esti in cautarea unei carti care contine exemple de cod ce te ajuta sa inveti, sa intelegi si sa rezolvi probleme, atunci ai gasit-o. Kris Jamsa a scris o carte completa despre valorificarea la maxim a limbajului de programare Visual Basic.NET. George Bullock SoftwareDesign Engineer Profita rapid de Visual Basic.NET pentru a implementa o larga varietate de sarcini de programare. Aceasta carte de referinta, insotita de sfaturi practice si sute de programe gata sa fie rulate, iti va arata cum sa valorifici la maximum mediul .NET pentru a crea solutii de calitate profesionala pentru problemele din lumea reala. Sunt tratate in detaliu conceptele cheie ale programarii, furnizand fundatia necesara pentru dezvoltarea aplicatiilor care exploateaza mediul .NET. Lucrarea contine codul sursa complet pentru paginile ASP.NET, servicii Web, formulare Web si Windows, rutine de tratare a evenimentelor si erorilor, desfasurarea aplicatiilor folosind ansambluri .NET si versiuni ale acestora. Visual Basic .NET Sfaturi si tehnici depaseste cu mult nivelul dezvoltarii aplicatiilor prin simpla tragere si plasare a unor butoane, prezentand detaliile ascunse ale operatiunilor esentiale, pe care trebuie sa le cunoasca programatorii .NET. Kris Jamsa, Ph.D., MBA, este autorul cel mai bine vandut din domeniu. A scris peste 90 de carti consacrate tuturor aspectelor ce tin de computere. Prin experienta sade peste un deceniu, Jamsa a jutat milioane de profesionisti din intreaga lume.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Visual Basic.net. Sfaturi si Tehnici
Cartea Visual Basic.net. Sfaturi si Tehnici in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Visual Basic.net. Sfaturi si Tehnici - JAMSA Kris, Trad. VOIN Doru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Initiere in Borland Delphi - Elena Toader, Camelia Berceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Elena Toader, Camelia Berceanu
9,50 lei
C++. Pocket Guide - Kyle Loudon Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Kyle Loudon
8,00 lei
Visual basic.net pentru windows  - Harold Davis Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Harold Davis
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ProgramareCarti recomandate din categoria Programare