Violul. O poveste de dragoste

Violul. O poveste de dragoste - Joyce Carol Oates
Pret: 18,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViolul. O poveste de dragoste
Comanda acum "Violul. O poveste de dragoste - Joyce Carol Oates" de pe libraria ishop la pretul de 18,95 lei
Descriere carte:
Traducere inedita din opera Joyce Carol Oates, una dintre cele mai aclamate si traduse scriitoare americane ale momentului.  

Gura lumii a decretat ca Teena Maguire n-ar fi trebuit sa o ia pe o anume scurtatura in acea zi nefasta de 4 Iulie. Nu dupa miezul noptii si nu prin parcul Rocky Point. Mai era si imbracata intr-un maiou, blugi taiati si sandale cu toc. Si mai avea cu ea si pe fiica ei de doisprezece ani, Bethie. Pe vremuri o tinara energica si plina de viata, Teena a ajuns acum victima unui viol in grup, abandonata pe jumatate moarta intr-un debarcader mizerabil. Cel mai puternic sentiment care o macina in prezent este profundul regret al supravietuitorului incapabil sa-si revina dintr-un cosmar. Titlul provocator si contradictoriu anunta un roman problematic. Cum poti sa scrii despre experienta violului si, totodata, despre dragoste? Intr-un ritm alert si captivant, punctat de strigate de singuratate si soapte de groaza, Joyce Carol Oates istoriseste experienta Teenei, a lui Bethie, a agresorilor lor, dar si a unui protector neasteptat, foarte dornic sa faca dreptate cu propriile miini.  

"Romanul lui Joyce Carol Oates pare un haiku brutal, construit din frinturi de imagini ce surprind perfect o crima teribila." ( Cleveland Plain Dealer )    

"Romanul acesta este, mai presus de orice, un atac la adresa misoginiei. E scris cu o furie stapinita, pentru toate femeile care au fost violate sau traiesc cu frica violului si pentru toate femeile care si-au vazut atacatorii pusi in libertate." ( The Guardian )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Violul. O poveste de dragoste
Cartea Violul. O poveste de dragoste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Violul. O poveste de dragoste - Joyce Carol Oates" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pagini neasteptate - Julio Cortazar Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Julio Cortazar
37,95 lei
Cineva cu care sa fugi de acasa - David Grossman Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
David Grossman
18,74 lei
Orbirea - Elias Canetti Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Elias Canetti
31,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala