Viata secreta a lui Evie Hamilton

Viata secreta a lui Evie Hamilton - Catherine Alliott
Pret: 37,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViata secreta a lui Evie Hamilton
  • Autor: Catherine Alliott
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1685-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 576
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Viata secreta a lui Evie Hamilton - Catherine Alliott" de pe libraria ishop la pretul de 37,52 lei
Descriere carte:
Evie Hamilton are un secret. Unul de care inca nici nu e constienta. Evie este nevasta unui barbat chipes, cu o cariera de succes, si mama unei adolescente cu rezultate exceptionale la invatatura, iar cea mai mare grija a ei pe lumea asta este daca are sau nu timp sa-si programeze o manichiura in timp ce se duce sa-si ia fiica de la lectiile de clarinet. Evie nu se gindeste prea mult la alte lucruri in afara celor legate de rutina zilnica a familiei, si asta pentru ca pur si simplu nu are timp. Insa toata aceasta stare confortabila de liniste ? sau monotonie ? e pe cale sa se schimbe. Intr-o dimineata insorita, Evie se trezeste cu o scrisoare de la Oxford, care pare sa aiba efectul unei bombe cu ceas. Ceva ce n-ar fi putut niciodata sa anticipeze patrunde in viata ei confortabila si imaculata si n-are nicicum de gind sa dispara. Dar Evie are o fire razbatatoare si va descoperi cu timpul ca e in stare sa faca lucruri de necrezut ca sa-si pastreze viata si familia asa cum si le doreste. Ramine totusi un mare semn de intrebare daca lumea intreaga a unei femei poate fi intr-adevar atit de fragila precum portelanurile ei cele mai alese...  

? Viata secreta a lui Evie Hamilton este un chick-lit deosebit de elegant: fara prea multe artificii si subterfugii ostentative care sa-l faca neverosimil, dar cu suficient romantism cit sa capteze pe deplin interesul cititorilor. Evie insasi este minunata, o femeie adevarata, capabila de gelozie si mici razbunari, dar care incearca in permanenta sa gaseasca ceva bun in oamenii din jurul ei.? ( Daily Express )  

?O carte amuzanta, condusa pe de-a-ntregul de personajele sale fermecatoare. Certuri, gelozii meschine si dezamagiri din trecut o fac pe Evie Hamilton sa devina nesigura in privinta drumului ei in viata. Si totusi, in ciuda continutului tragic pe care il dezvolta povestea, tonul romanului ramine mereu blind si plin de haz.? ( Derby Telegraph )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viata secreta a lui Evie Hamilton
Cartea Viata secreta a lui Evie Hamilton in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viata secreta a lui Evie Hamilton - Catherine Alliott" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clubul privat - Leonie Fox Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Leonie Fox
31,30 lei
Jurnalele lui Carrie - Candace Bushnell Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Candace Bushnell
28,45 lei
La cumparaturi cu bebe - Sophie Kinsella Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sophie Kinsella
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit